Skip to main content

Uzin Utz Sport en Doedag.

Vrijdag 22 oktober hebben we voor jong en oud de eerste editie van de Uzin Utz Sport en Doedag georganiseerd. De jongste deelnemers was 4 jaar oud en de oudste 87 jaar en er hebben 55 mensen deelgenomen. Er is gevoetbald, gedanst, laser quest gespeeld en vanuit Uzin Utz is er een workshop ‘van afval naar kunst verzorgd.

Foodtruck is gereed.

Krachtig voorbeeld van waar samenwerking toe leidt. De betrokken organisaties bij Stichting het Ontmoetingspark de Greune hebben samen deze foodtruck aangeschaft. Gebruik delen we bij wed-

strijddagen, toernooien, sportdagen en events. Op de hoek van het Beachcourt en veld 4 leggen we een terras aan en daar komt de foodtruck te staan.

Afscheid van Linda ter Woerds.

Afgelopen maandag 20 december hebben we samen met de deelnemers van de dagbesteding en Aveleijn afscheid genomen van Linda. Ruim anderhalf jaar heeft ze de groep van de dagbesteding begeleidt en gevormd. Dat heeft ze gedaan met veel enthousiasme, waardoor er nu een goeie basis waar we mee verder kunnen.

Linda nogmaals bedankt en we houden contact.

Sebastiaan Telleman volgt Linda ter Woerds op.

Sebastiaan kenden we al van zijn werk als groepsbegeleider bij Aveleijn en hij zal 3 januari starten.

Sebastiaan Telleman volgt Linda ter Woerds op.

Sebastiaan kenden we al van zijn werk als groepsbegeleider bij Aveleijn en hij zal 3 januari starten.

 

Hij stelt zich hieronder kort voor.

Hoi,

Ik ben Sebastiaan 31 jaar en ik woon sinds 2007 in Borne en ben geboren in Naarden. De eerste 16 jaar van mijn leven heb ik op de Veluwe gewoond in het dorp Nunspeet en ik heb een passie voor F1 en voetbal.

Ik omschrijf mezelf als een hardwerkende relaxte gast. Die een hart heeft voor zaak. Ik zal altijd voor mijn mensen staan.

Voordat ik in de zorg ging werken heb ik een grafische opleiding gehad en afgerond. Maar ik kwam er al snel achter dat dit niet iets voor mij was om in te werken.  Ik heb toen een opleiding gevolgd in de zorg en deze in 2013 afgerond. Sinds die tijd werk ik in de zorg.

Per 3 januari 2022 zal ik op de maandag en de vrijdag aan het werk gaan bij het Ontmoetingspark.

Ik heb er super veel zin in!

Speelschip.

Laatste puntjes op de i worden geplaatst en dan laten we begin van het jaar weten wat het geworden is. Dat het is geheel nieuws is in Haaksbergen en Nederland kunnen we alvast verklappen!

Padelbanen aangelegd.

Bij TVV zijn ze druk bezig met de aanleg van 2 padelbanen die invulling geeft aan deze sterk opkomende sport in Nederland. Goeie keus!

Scootmobieltochten.

Scootmobieltochten starten vanaf april 2022 weer en samen met de buurtsportcoach Minke ten Bruggencate hebben we een leuk programma samengesteld.

0% park.

We zijn samen de betrokkenen, de gemeente Haaksbergen en Uzin Utz in gesprek om het park zelfvoorzienend te maken.  Onze kwartiermaker, Richard Migchielsen zal zich daar op richten

Er komt heel veel samen en dat is niet alleen mooi om te ervaren, het resultaat van hard werken en ook bijzonder om stil te staan bij wat we, in een periode van 6 jaar, samen voor elkaar hebben gekregen.

Goeie dagen, geniet van elkaar en blijf in beweging.

 

Sportieve en vriendelijke groet,

Namens bestuur Stichting Ontmoetingspark de Greune