Organisatie

 

We willen, samen met jou, een omgeving realiseren waar je gewoon kunt binnenlopen

Lees meer

In de vorm van dagbesteding en leerwerkplekken bieden we mensen een plek waar ze zich kunnen ontwikkelen.

We willen, samen met jou, een omgeving realiseren waar je gewoon kunt binnenlopen, welkom bent. Een plek waar je mensen ontmoet, lacht, een praatje maakt, lekker kunt sporten, ontspannen en inspannen.

Samen op pad naar een fraaie omgeving om te spelen, bewegen, leren en werken, recreëren en delen.

Daarnaast zijn we van mening dat een ontmoetingspark een vorm is die een oplossing biedt voor een aantal aandachtspunten in de zorg.

 

Dat doen we in een groter samenwerkingsverband waar onderstaande organisatie bij betrokken zijn. De tennisvereniging TVV wordt vertegenwoordigd door Gé Blokvoort, Handbalvereniging Stormvogels door Ans Weernink en voetbalvereniging SV Bon Boys door Gert Jan Klanderman (voorzitter bestuur Stichting).

Het basisonderwijs  wordt vertegenwoordigd door Miriam van der Heide (secretaris bestuur Stichting), de jongste kinderen van Smallsteps door Leonie van der Houwen, Ton Harmsen van de Noaberpoort en Leon Klaczynski als onze penningmeester.

De hierboven genoemde organisaties werken samen vanuit de Stichting Ontmoetingspark de Greune (RSIN 8590.17.047).

Richard Migchielsen is initiator van het ontmoetingspark en vervult de rol van kartrekker. Miriam, Leon en Gert Jan vormen samen ons bestuur. Zij doen dit onbezoldigd.

Voor meer informatie over ons verwijzen we naar onderstaande link voor de Kennisbank Filantropie https://www.kennisbankfilantropie.nl/anbi/ontmoetingspark-de-greune